Od wielu lat pracujemy jako
producenci kiszonych warzyw i owoców, bazując na unikatowych recepturach. Przygotowujemy dla naszych Klientów zarówno stałe, jak i sezonowe przetwory – w głównej mierze oparte na kiszonkach. Korzystamy z tradycyjnych przepisów i modyfikujemy je w dowolny sposób. Tworzymy nowe, nieznane dotąd połączenia, pozwalające rozkochać w sobie nawet największych przeciwników kwaśnych smaków! Jesteśmy
producentami kimchi i nieoczywistych połączeń, takich jak kiszona gruszka w miodzie czy seler naciowy kiszony w jabłku. W swoich produktach stawiamy przede wszystkim na zachwycający smak oraz walory zdrowotne – kiszonki cechuje bowiem ogromna ilość dobrze przyswajalnych witamin i minerałów.
Produkujemy
kiszone warzywa i owoce w wersjach tradycyjnych, takich jak
kiszone ogórki z aromatycznymi liśćmi dębu i wiśni w wersji klasycznej lub na ostro czy znaną wszystkim kapustę kiszoną z solą, ale także niecodziennych – wykorzystując smaki pochodzące z najdalszych zakątków kulinarnych. Mowa nie tylko o wymienionym wcześniej kimchi, ale także doskonałej kiszonej cytrynie po arabsku z doskonałą, wyrazistą kolendrą. Pracując przy produkcji kiszonek od wielu lat, mamy pewność, że oferujemy tylko wyselekcjonowane przetwory komponowane z doskonałych produktów.